joe satriani - interact > talk to joe
{JS} Road Discography Gear Interact The Vault
[ Post Message ] [ View New Posts ] [ View All Posts ] [ Mark all as read ] [ Mark all unread ] [ View Archive Talk To Joe Posts ]
View messages from the last [ View Joe Messages Only ] 215369 posts by 17898 (of 168444) members
  { There are 2 posts by JoseMadrid }  

JoseMadrid
Jose Manuel Fernandez
Madrid, Espaņa

Plays: Guitar (2024 years)
2 posts total | IP Logged

HELLO JOE, I AM CALLED JOSE MANUEL, SINCE IT LISTENS FOR THE FIRST TIME "SURFING WITH THE ALIEN" YOU BECAME MY GOD. FOR ALREADY MANY YEARS OF THAT, AND I HAVE EVEN BEEN HAVING BEEN ON THE VERGE OF GOING TO SAN FRANCISCO TO VERTE, SO THAT THE DAY THAT MAKES PODRE DIE CALM AFTER TO HAVE SEEN MY IDOLO. YOU ARE I NUMBER ONE, IS NOBODY SURPASSES TO YOU, THAT IS OVER YOU. BY WORK CAUSES, NEVER I HAVE BEEN ABLE VERTE IN DIRECT, WHEN YOU COME TO SPAIN? I HAVE A IBANEZ JS SERIES DOES AS 10 YEARS AND I DO NOT GET TIRED TO WATCH IT, AND OF SINGLE THINKING THAT YOUR HEADRESSES AN EQUAL ONE, YOU DO NOT IMAGINE WHAT I FEEL. I DO NOT WANT TO YOU TO ROB MAS TIME AND THE DELAY OF AN ANSWER YOURS, WHO I THINK IT TO PUT IN A PICTURE, ONE TAKES LEAVE OF YOUR GREATER FANS.

P.D. I HAVE ALL YOUR DISCS, FROM THE FIRST A I COMPLETE. YOU ARE A GENIUS

Wed Jul 25 '07 3:04:38 am Set this message as last read

JoseMadrid
Jose Manuel Fernandez
Madrid, Espaņa

Plays: Guitar (2024 years)
2 posts total | IP Logged

FIRST IT PARDONS BY MY ENGLISH, IS NOT VERY GOOD HELLO JOE, I AM CALLED JOSE MANUEL, SINCE IT LISTENS FOR THE FIRST TIME "SURFING WITH THE ALIEN" YOU BECAME MY GOD. FOR ALREADY MANY YEARS OF THAT, AND I HAVE EVEN BEEN HAVING BEEN ON THE VERGE OF GOING TO SAN FRANCISCO TO VERTE, SO THAT THE DAY THAT MAKES PODRE DIE CALM AFTER TO HAVE SEEN MY IDOLO. YOU ARE I NUMBER ONE, IS NOBODY SURPASSES TO YOU, THAT IS OVER YOU. BY WORK CAUSES, NEVER I HAVE BEEN ABLE VERTE IN DIRECT, WHEN YOU COME TO SPAIN? I HAVE A IBANEZ JS SERIES DOES AS 10 YEARS AND I DO NOT GET TIRED TO WATCH IT, AND OF SINGLE THINKING THAT YOUR HEADRESSES AN EQUAL ONE, YOU DO NOT IMAGINE WHAT I FEEL. I DO NOT WANT TO YOU TO ROB MAS TIME AND THE DELAY OF AN ANSWER YOURS, WHO I THINK IT TO PUT IN A PICTURE, ONE TAKES LEAVE OF YOUR GREATER FANS.

P.D. I HAVE ALL YOUR DISCS, FROM THE FIRST A I COMPLETE. YOU ARE A GENIUS

Fri Aug 17 '07 1:18:57 am Set this message as last read
Try the Advanced Search (Beta)

SHARE THIS PAGE
[ ©1995-2010 joe satriani ]--[ site by chime ]--[ credits ]--[ contact ]
You are using this browser: Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)